Τα βήματα

Ανακαλύψτε το κατάλληλο για εσάς πρωτόκολλο θεραπειών και αναδείξτε τον καλύτερο σας εαυτό σε μόλις 110 λεπτά!

Σε μία εποχή που οι επεμβατικές διαδικασίες δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν και οι επαναλαμβανόμενες επισκέψεις στο γιατρό προβληματίζουν πολύ κόσμο, μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες που έχετε ανάγκη σε μόλις 110 λεπτά. Η αρχική συμβουλευτική συνεδρία μπορεί να πραγματοποιηθεί on-line, μέσω τρισδιάστατης προσομοίωσης, ή στο πλαίσιο της επίσκεψής σας στη SYMMETRIA.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα δημοφιλή προσέγγιση και για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο ή μας επισκέπτονται από περιοχές εκτός Αθηνών.

 

4 Εύκολα Βήματα


1. Online Συμβουλευτική Συνεδρία

Κερδίστε χρόνο και δείτε το αποτέλεσμα χάρη στη 3D τεχνολογία και απεικόνιση

2. Σχεδιασμός & Κόστος
Ο γιατρός σχεδιάζει ένα tailor made πρωτόκολλο ειδικά για τις ανάγκες κάθε τριτημορίου του προσώπου σας

3. Ραντεβού
Κλείστε το ραντεβού σας εύκολα από το κινητό σας ή online

4. Θεραπεία
Tέλειο αποτέλεσμα σε μία μόνο συνεδρία, διάρκειας 110 λεπτών

 

Περιποίηση στο σπίτι

Για καλύτερο αποτέλεσμα με μεγαλύτερη διάρκεια, προτείνουμε στο σπίτι τη χρήση των διεθνώς αναγνωρισμένων προϊόντων περιποίησης Dr. Age, τα οποία παρέχουν εξειδικευμένη φροντίδα σε κάθε ένα από τα τριτημόρια του προσώπου. Φυσικά, αν το επιθυμείτε, μπορείτε πάντα να απολαύσετε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία στη SYMMETRIA.

Ο κανόνας των τριτημορίων

Η φιλοσοφία του Same Day Beauty Boost βασίζεται στον «κανόνα των τριτημορίων», δανειζόμενη την ιδέα από την ανατρεπτική προσέγγιση της Dr. Age. Σύμφωνα με αυτή, το πρόσωπο χωρίζεται στο άνω, μέσο και κάτω τριτημόριο, με σκοπό την πιο στοχευμένη και αποτελεσματική περιποίηση κάθε περιοχής. Βάσει αυτών και αφού ο γιατρός εξετάσει λεπτομερώς το πρόσωπό σας, προτείνει το ιδανικό πρωτόκολλο για τις δικές σας ανάγκες. 

 

 

Μέτρα ασφαλείας

Για την διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών κατά την παραμονή τους στη SYMMETRIA, εφαρμόζονται στις εγκαταστάσεις της Αθήνας καθώς και των συνεργαζόμενων κλινικών, τα SANITIZED PROTOCOLS, μία σειρά μέτρων ασφαλείας και κανονισμών υγιεινής, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε συνεδρία.

 

SANITIZED PROTOCOLS >

 

 

EN
GR