Διαμονή & μεταφορά

Προσφέρουμε σε όσους ζουν εκτός Αθηνών ή μας επισκέπτονται από το εξωτερικό, την επιλογή διαμονής σε συνεργάτες μας με φιλοξενία υψηλού επιπέδου και ειδική τιμή.

Divani Collection Hotels

 

Για περισσότερα από 60 χρόνια, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη υπηρετεί υποδειγματικά την έννοια της ελληνικής φιλοξενίας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την πολυτέλεια, την άνεση και την εξυπηρέτηση που προσφέρει στα ξενοδοχεία του, με μοναδικό σκοπό την  ικανοποίηση των επισκεπτών του.

Κάθε ένα από τα ξενοδοχεία χαρακτηρίζεται από μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα άνεσης και φιλοξενίας. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα το Divani Apollon Palace & Thalasso, που βρίσκεται στη διάσημη Αθηναϊκή Ριβιέρα, μόλις 18 χλμ. από το κέντρο της πόλης και έχει βραβευθεί ως Best Hotel SPA στην Ελλάδα, στα Wold Spa Awards 2019.

 

Mάθετε περισσότερα >

 

Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες:

T: 210 72 07 000

Διαμερίσματα Houses in Motion (Airbnb)

  

Τα διαμερίσματα της Houses Ιn Motion έχουν προτεραιότητα να σας προσφέρουν την περίφημη ελληνική φιλοξενία. Βρίσκονται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, σε κοντινή απόσταση από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, όπως η Ακρόπολη και άλλα σημεία ενδιαφέροντος του κλασικού αλλά και του σύγχρονου Αθηναϊκού πολιτισμού. Επιπλέον, είναι κοντά σε αντιπροσωπευτικά εστιατόρια της ελληνικής και διεθνούς κουζίνας, καθώς και εκεί που χτυπάει η καρδιά της αθηναϊκής νύχτας.

Όλα τα διαμερίσματα εφαρμόζουν τα SANTIZED PROTOCOLS με γνώμονα την ασφάλεια των επισκεπτών.

 

Mάθετε περισσότερα > 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για κωδικό ειδικών τιμών:

T: +30 210 6745555

Μεταφορά

 

Προσφέρουμε τη δυνατότητα παραλαβής από το αεροδρόμιο και μεταφοράς το σημείο διαμονής σας, από και προς την κλινική μας, κατόπιν δικού σας αιτήματος, με επιπλέον κόστος.

EN
GR